Over Elektro Vogels

Van idee tot installatie

Bij de aanleg van een installatie in de industrie en utiliteit komt heel wat kijken: engineering, inkoop, montage, projectmanagement en after-sales.

Elektro Vogels BV heeft de mensen en de middelen om de meest complexe installatieopdrachten tot een goed einde te brengen. Onze kracht schuilt in de up-to-date kennis en de ervaring van onze vakmensen. Specialisten die u vanaf het eerste idee adviseren en die probleemloos kunnen samenwerken met collega's uit andere disciplines.

Diverse installaties, flexibele aanpak
De installatie-opdrachten die wij onder handen krijgen, zijn zeer divers. We maken in de industrie en utiliteit onder meer verlichtinginstallaties, datasystemen, beveiligingsinstallaties en installaties voor de beheersing en besturing van productieprocessen. Installaties met elk hun eigen karakteristieken en voorwaarden ten aanzien van bijvoorbeeld componentkeuze en functionaliteit. Wij weten waaraan dergelijke installaties moeten voldoen en hoe wij u kunnen verzekeren van een betrouwbare oplossing.
Dat wij werken met alle moderne middelen spreekt voor zich. Onze expertise? u kunt altijd kiezen in welk stadium u deze inschakelt: in het begin, bij het ontwerp van de installatie of bij de feitelijke uitvoering. Hoe dan ook, u kunt altijd rekenen op een gedegen aanpak en de inzet van professionals. Elektro Vogels investeert veel in kwaliteitssystemen, scholing en begeleiding om opdrachtgevers ervan te verzekeren dat de toepassingen van materialen en methodes 100% actueel zijn.

Extra sterk door samenwerking
Onze mensen werken intensief samen met hun collega's, met u en met andere specialisten. Daardoor zijn zij altijd in staat om multidisciplinaire projecten snel en goed uit te voeren. Een bijzondere samenwerking is die met Systeemplafonds Helmond dat medio de jaren 90 uit Elektro Vogels is ontstaan. Deze combinatie heeft voor u een belangrijk voordeel: systeemplafonds, wanden én installaties worden door één organisatie uitgevoerd. Hierdoor verloopt de communicatie beter en worden kosten en tijdsduur in de hand gehouden.

 

Certificeringen
Elektro Vogels BV werkt met eigen kwaliteitssysteem en is erop gericht om volgens vaste procedures elektrotechnische installaties te ontwerpen, begroten, installeren én veilig en bedrijfsklaar op te leveren. Om aan deze procedures vast te houden hebben we regelmatig interne en externe audit's om de constante kwaliteit te waarborgen.

Onze Certificaten:

Daarnaast is Elektro Vogels bij de onderstaande instellingen gecertificeerd en aangesloten:

Samenwerken aan het volgende project?
Neem contact op

Kennismaken