Wist U dat....

Geplaatst: 12-12-2019

Elektro Vogels op 6 december het bedrijfscertificaat "BMI 5.0 Installeren" heeft behaald.

Op donderdag 7 november hebben wij een bedrijfsaudit gehad van de Kiwa voor het installeren van Brandmeldinstallaties. Dankzij onze goede teamprestatie is deze erkenning weer voor een jaar verlengd.


 

Elektro Vogels op 27 november in het kader van MVO ca 300 halogeenlampjes heeft vervangen bij Helmond Sport.

De ontvangstruimte, restaurant en businessroom van de businessclub hebben we voorzien van energie zuinige LED lichtbronnen en dimmers.

Collega's Elektro Vogels bedankt voor jullie vrije tijd.

DTC Elektro en Elektrokern Schuurman beide groothandels in de Elektrotechniek,

bedankt voor jullie medewerking bij deze geweldige MVO sponsoractie!!!

 

(geplaatst op 27-11-2019)

...


 Elektro Vogels Rabobankmedewerkers aan het denken zet door Ledlamp...

Rabobank Helmond zet duurzaamheid op de agenda, ook intern. Het themateam duurzaamheid van de bank probeert op een ludieke manier de duurzaamheidsboodschap aan medewerkers te verkopen. De bank wil medewerkers helpen om de eerste stap te zetten: het kiezen voor Ledverlichting. Elektrotechnisch installatiebedrijf Elektro Vogels vond dat zo’n sympathiek initiatief, dat ze samen met Signify (Philips) de Ledlampen cadeau doen.

Deze zomer draaien de circa 100 medewerkers van de bank thuis een ledlampje in. Daar heeft Dianne Zanders mede aan bijgedragen, ze is actief in de themagroep die met dit idee kwam. ‘Verduurzamen begint bij jezelf’, stelt ze. ‘Je kunt wel naar je omgeving blijven kijken, maar de verandering begint bij jou. Natuurlijk zijn er tal van maatregelen te bedenken, zoals zonnepanelen en spouwmuurisolatie, maar dat is meteen een fikse investering. Dan is het volledig inzetten op Ledverlichting een hele mooie eerste stap.’ De bank hoopt dat de Ledverlichting de medewerkers aanzet om na te denken over meer duurzame maatregelen.

Superinitiatief

Het themateam klopte met dit idee aan bij klant Elektro Vogels. Jorge Andrade van dat bedrijf was meteen enthousiast. ‘Ik vind het een superinitiatief’, vertelt hij. ‘Mooi dat Rabobank op deze manier de medewerkers aanzet om duurzame stappen te zetten. Daar willen wij graag aan bijdragen.’ Het bedrijf sponsort samen met Signify de lampen. ‘Je kunt met een ledlamp enorm veel besparen, een gemiddelde gloeilamp zit op 40 watt, led op 4 tot 6 watt. Als je een lampje vervangt, merk je dat niet meteen. We zijn vaak enkel in de avond thuis en hebben dan ook niet alle lampen altijd aan, maar als je al je lampen vervangt merk je het verschil!’ En hoewel de lampen wat duurder in aanschaf zijn, gaan ze ook een stuk langer mee. ‘Je kunt meteen een jaar of 10, 20 vooruit.’

Inspiratie
De komende weken ontvangen de Rabobank-medewerkers hun ledlamp. Dianne: ‘We hopen onze medewerkers zo te inspireren om eens stil te staan bij duurzame maatregelen in en om het huis. En wie weet weten zij dan weer andere mensen te motiveren, want: intern beginnen, is extern winnen.’ 

(geplaatst op 13-6-2019)

...


 Elektro Vogels binnenkort in het nieuwsblad van Woonpartners wordt vernoemd met onderstaand artikel:

 Ruim 4.300 rookmelders gecontroleerd

Begin december 2018 startte Elektro Vogels met een intensieve controle van rookmelders. Sommige rookmelders gaven   namelijk storingen. De controleronde is bijna afgerond. Rond carnaval bezoeken de deskundigen van Elektro Vogels de laatste – van de circa 4.000 – adressen. De rookmelders zijn getest met speciale apparatuur in de werkplaats van Elektro Vogels. Defecte exemplaren zijn direct teruggestuurd naar de leverancier en vervangen door een nieuw exemplaar. Zo kunnen alle bewoners er weer op vertrouwen dat de rookmelders 100 % in orde zijn. En dat geeft natuurlijk een veilig gevoel en zo hoort ’t ook vinden we!

(geplaatst op 28-2-2019)

...

Nieuws overzicht

Samenwerken aan het volgende project?
Neem contact op

Kennismaken